+34 93 808 49 89 info@campusmotor.eu
WhatsApp Image 2018 07 12 At 21.14.54 E1531424544408

Xavier Bartrolí guanya el Premi Campus Motor Anoia en el marc del 18è sopar UEA

El premi a la millor implantació TIC de l’Anoia, lliurat a Cubus Games, i el premi UEA a l’Empresa Innovadora, per a Càtedra A3 in Leather Innovation, van ser altres premis de la nit.

El passat 12 de juliol es va celebrar el 18è sopar empresarial organitzat per la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA) amb el lema ‘Posa en marxa el canvi’. En el marc d’aquest esdeveniment, celebrat en una nova nau industrial del polígon de Les Gavarres d’Òdena i davant de cinc-cents empresaris, emprenedors i directius de l’Anoia i comarques veïnes, Xavier Bartrolí Trull va ser guardonat amb el premi Campus Motor Anoia 2018, tant per la seva vessant esportiva com per la seva vinculació a la comarca de l’Anoia i la seva aposta personal pel projecte Parcmotor Castellolí.

El premi també va significar tot un reconeixement a la seva trajectòria dins del món de l’esport a través de l’agència d’esports i entreteniment més gran del món, Octagon Esedos –ubicada a Sant Sadurní d’Anoia i que compta amb clients com la FIFA, Telefónica o Coca-Cola-, de la qual n’és president. En aquesta línia, el Premi Campus Motor 2018 també fa èmfasi en l’aposta personal i en l’actitud emprenedora de Bartrolí a l’hora d’efectuar al Parcmotor de Castellolí una inversió que garanteix el futur de les instal·lacions i un millor posicionament d’aquestes vers el sector de l’organització d’esdeveniments esportius i el sector i la indústria de l’automoció.

Altres premis que es van lliurar durant l’acte van ser el premi a la millor implantació TIC de l’Anoia, per a Cubus Games, el premi del Col·legi de Periodistes de Catalunya a la millor estratègia de comunicació empresarial, per a B-Grup Begudes Igualada, i el premi UEA a l’Empresa Innovadora, per a Càtedra A3 in Leather Innovation Center, del Campus Universitari Igualada-Universitat de Lleida (UdL). Aquest últim es va entregar gràcies als projectes que promou la companyia en la recerca i les noves tecnologies en el sector de la pell i la moda.

L’acte va comptar amb la presència del president de la Diputació de Barcelona i alcalde d’Igualada, Marc Castells; les conselleres igualadines, Alba Vergés i Àngels Chacón; la diputada al Congrés dels Diputats, Carolina Telechea, el president del Consell Comarcal de l’Anoia, Xavier Boquete; i el president de la UEA, Blai Paco.

Aquest sopar empresarial va néixer l’any 2000 de la mà de la UEA amb l’objectiu de reconèixer la tasca dels empresaris i emprenedors de l’Anoia i s’ha celebrat ininterrompudament durant 18 anys. En l’edició 2017, el Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC) va rebre el premi Campus Motor Anoia per la seva tasca de suport al sector de l’automoció i la seva implicació amb la comarca de l’Anoia i el propi Campus Motor Anoia.