+34 93 808 49 89 info@campusmotor.eu [wpml_language_selector_widget]
Toni Bou Al Campus

TONI BOU ÉS HOMENATJAT AL CAMPUS

TONI BOU ÉS HOMENATJAT AL CAMPUS

El 8 vegades campió del món de Trial, Toni Bou, ens va deixar la petjada de la seva moto (amb la que competirà tot el 2015) al costat de la de Jordi Viladoms i Isidre Esteve.
El pilot de l’equip HRC va rebre aquest homenatge del Campus pre la seva impecable trajectoria al món del trial (indoor i outdoor) on s’ha proclamat campió del món d’aquestes especialitats els darrers 8 campionats. La projecció d’aquest pilot sembla que no tingui fi i segueix batent tots els récords que fins ara havien establert pilots com és ara el també català Jordi Tarrés.

Aquesta activitat va coincidir amb la innauguració del nou box pel vehicle elèctric, innaugurat pel Conseller d’empresa i ocupació de la Generalitat de Catalunya, l’honorable Felip Puig, acompanyat per diferents autoritats i alcaldes de la comarca i del món del motor com Vicenç Aguilerapresident del Clúster de la Indústria de l’Automòbil de Catalunya i president del Circuit de Barcelona-Catalunya, que van estar al costat del pilot de Piera als exteriors del recinte tot i la pluja que va anar caient durant tot el matí..

La “Petjada del Motor” és un espai reservat als pilots que destaquin o hagin destacat a nivell mundial en les seves respectives especialitats.

Toni Bou visita el Campus Toni Bou visita el Campus Toni Bou visita el Campus Toni Bou visita el Campus

Toni Bou Homenatge Campus Motor Anoia

TONI BOU ES HOMENAJEADO EN EL CAMPUS

TONI BOU ES HOMENAJEADO EN EL CAMPUS

El 8 veces campeón del mundo de Trial, Toni Bou, nos dejó la huella de su moto (con la que competirá todo el 2015) junto a la de Jordi Viladoms e Isidre Esteve.
El piloto del equipo HRC recibió este homenaje del Campus por su impecable trayectoria en el mundo del trial (indoor y outdoor) donde se ha proclamado campeón del mundo de estas especialidades los últimos 8 campeonatos. La proyección de este piloto parece no tener fin y sigue batiendo todos los récords que hasta ahora habían establecido pilotos como es ahora el también catalán Jordi Tarrés.

Esta actividad coincidió con la inauguración del nuevo box por el vehículo eléctrico, inaugurado por el Consejero de empresa y empleo de la Generalitat de Cataluña, el honorable Felip Puig, acompañado por diferentes autoridades y alcaldes de la comarca y del mundo del motor como Vicenç Aguilera, presidente del Cluster de la Industria del Automóvil de Cataluña y presidente del Circuit de Barcelona-Catalunya, que estuvieron al lado del piloto de Piera en los exteriores del recinto a pesar de la lluvia que fue cayendo durante toda la mañana ..

La “Huella del Motor” es un espacio reservado a los pilotos que destaquen o hayan destacado a nivel mundial en sus respectivas especialidades.

Toni Bou visita el Campus Toni Bou visita el Campus Toni Bou visita el Campus Toni Bou visita el Campus