LLOGUER D’ESPAIS

Polivalència màxima en un entorn ideal

Campus Motor ofereix la possibilitat a institucions, empreses i professionals de llogar puntualment els seus espais al mateix entorn del Parcmotor. Espais adequats per tot tipus d’esdeveniments, convencions, presentacions i cursos. L’edifici destaca pels grans finestrals que proporcionen una gran il·luminació natural en totes les seves sales, per la facilitat d’accés sense barreres arquitectòniques i per l’eficiència energètica de l’edificació (edifici de categoria A). Destaca també per la polivalència i modularitat dels seus espais i per l’accés dels vehicles dins de les instal·lacions a través dels patis interiors i de les passarel·les.

Dues de les plantes estan destinades al lloguer puntual de les instal·lacions, i les altres dues de 700m2 cada una totalment diàfanes es poden llogar permanentment.

Els espais disponibles per llogar puntualment s’agrupen en dues plantes

LLOGUER PERMANENT D’ESPAIS

Disposem de dues plantes (de 700m2 cada una) completament diàfanes, pendents de finalitzar i amb ascensor/muntacàrregues per a motos que fan possible que el client s’adeqüi l’espai a les seves necessitats.

Si esteu interessats en aquesta opció només cal que us poseu en contacte amb nosaltres  per telèfon al 93 808 49 89 o per correu electrònic al info@campusmotor.eu i us informarem.