+34 93 808 49 89 info@campusmotor.eu
SEAT Forma Al Campus Motor Anoia

SEAT S’INSTAL·LA AL CAMPUS MOTOR ANOIA DURANT 5 SETMANES

SEAT S’INSTAL·LA AL CAMPUS MOTOR ANOIA DURANT 5 SETMANES

Els formadors dels mercats internacionals de l’empresa SEAT omplen durant 5 setmanes l’equipament de Castellolí en diferents jornades de formació de l’empresa

Un centenar de formadors posventa i responsables d’assistència tècnica procedents dels diversos importadors SEAT com Alemanya, Àustria, França, Luxemburg, Itàlia o Argèlia, estan realitzant des de fa dues setmanes una  formació internacional de la mateixa marca al Campus Motor Anoia.

Les jornades, que porten per títol “Llançament de models i noves tecnologies 2014”, van adreçades als tècnics que després hauran de formaral personal de la xarxa internacional de Serveis Posventa SEAT. Entre d’altres vehicles, serà objecte d’estudi el nou SEAT León CUPRA, el nou LEÓN ST 4Drive i el nou León TGI a gas natural presentats recentment.

La formació s’allargarà fins el dia 6 de juny en diversos torns, i s’ocuparan simultàniament els dos Boxs principals de la planta baixa del Campus. Els 3 box del Campus Motor Anoia presenten una especialització cada un d’ells en mecànica, GNC (Gas Natural Comprimit) i Vehicle Elèctric. Aquesta especialització s’obté pel fet que s’està equipant cada un dels espais amb els recursos necessaris (elevadors, bancs de treball, punts de recarrega per vehicle elèctric,…) i d’haver adaptat les instal·lacions per aquesta especialització.

Els primers en realitzar la formació han estat els enginyers dels mercats d’Àustria i de l’Estat espanyol i al llarg de les properes setmanes aniran arribant a Castellolí una trentena de formadors dels mercats de França, Bèlgica i Itàlia, entre d’altres.

Els directius de la SEAT van escollir les instal·lacions del Campus Motor Anoia per realitzar les seves jornades de formació després de diverses visites i havent comprovat que l’equipament reunia tots els requisits tecnològics i les condicions de privacitat necessàries per a les sessions. A més, en van valorar la proximitat amb Martorell, on té la seu la companyia, i amb la capital, Barcelona.

Formadors de SEAT d'Europa al Campus Motor SEAT estudia el nou Leon al Campus Motor