+34 93 808 49 89 info@campusmotor.eu
CMA

Se celebra la Taula Estratègica del Motor Anoia

El passat 26 de juny es va celebrar la reunió de la Taula Estratègica del Campus Motor Anoia, un projecte que té com a objectiu fomentar el desenvolupament i la promoció econòmica del sector del motor i la creació d’ocupació a la comarca de l’Anoia. El president del Consell Comarcal de l’Anoia, Xavier Boquete, va voler destacar “la importància d’aquestes reunions, que són molt productives i ajuden a encarar, de forma eficient, un futur amb molts reptes”.

Entre d’altres temes, la Taula va valorar la possible adhesió del Campus Motor Anoia al MAAS (Mobility as a service) Catalonia. També va tractar la possibilitat de la incorporació del Campus i el seu entorn al Catalonia Living Lab. 

D’altra banda, durant la sessió es va efectuar el trasllat dels resultats de les 4 comissions de treball: Projectes Europeus; Formació; Energies renovables, motor i esport i, finalment, Noves tecnologies del motor i vehicle connectat.

A més de tot això, la reunió també ha servit per treballar en un pla estratègic sobre l’especialització de l’ecosistema del motor a l’Anoia (connected car, serveis de mobilitat, smart rural, etc.) i sobre quines són les estratègies que s’han d’iniciar a curt termini per tal de definit aquest full de ruta de treball: noves oportunitats formatives, candidatura a ajuts de projectes europeus, activitats de col·laboració entre les entitats i empreses que formen la Taula Estratègica Motor Anoia, etc.

La Taula és un projecte finançat per la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal de l’Anoia, a través del qual es pretén trobar les línies d’actuació de la comarca de l’Anoia en el món del motor.