+34 93 808 49 89 info@campusmotor.eu
Repte 2018

Participa en “El Repte Connected Car 2018” i guanya 9.000 euros per desenvolupar el teu projecte!

Els interessats i interessades tenen fins al 17 de desembre per inscriure’s i lliurar les seves propostes al Campus Motor Anoia. Consulta les bases en aquest document

Arriba la segona edició de “El Repte Connected Car”, una iniciativa impulsada pel Campus Motor Anoia i que té com a objectiu fomentar el vehicle connectat a partir del desenvolupament des de zero d’aplicacions vinculades a aquest tipus de vehicle. Tots aquells i aquelles que s’inscriguin hauran de presentar una solució tecnològica (de manera individual o en equip d’un màxim de 4 persones) que estigui prou desenvolupada perquè el jurat la pugui testejar i valorar el seu funcionament. En la iniciativa hi col·laboren el Clúster de la Indústria de l’Automoció (CIAC), Geomotion Games, S.L., Gestoria Carles, S.A., Instint Tecnologies, S.L. i Thinkigles, S.L.

La convocatòria està oberta a qualsevol persona major de 18 anys, així com persones jurídiques, sempre que aquestes siguin startup, associacions, pimes o assimilables. Els interessats i interessades tenen temps fins al 17 de desembre per inscriure’s i lliurar les seves propostes al mateix Campus Motor Anoia. Per fer-ho, serà necessària la inscripció a la pàgina web del Campus Motor Anoia (campusmotor.eu).

El 18 de gener, el Campus Motor Anoia comunicarà els projectes finalistes, que seran convocats a assistir a una jornada final el 29 de gener on es presentaran en forma de “Pitch Elevator” les seves solucions al jurat, format per un representant de cadascuna de les organitzacions participants. Aquesta tècnica consisteix en presentar en menys de dos minuts el projecte i aconseguir despertar l’interès del jurat. El mateix dia, el jurat comunicarà els tres finalistes i, posteriorment, dirà quin dels tres finalistes és el guanyador del primer premi, valorat en 9.000 euros i que s’haurà de destinar en la seva totalitat al desenvolupament del projecte. Per a més informació, consulta totes les bases en aquest document.