+34 93 808 49 89 info@campusmotor.eu
Nani Roma I Alex Haro Al Campus Motor

Nani Roma i Alex Haro al Campus Motor

Nani Roma i Alex Haro al Campus Motor

Joan “Nani” Roma i Alex Haro, pilot i copilot del Ral·li Dakar 2016 i 2017 van ser el passat dilluns 12 de desembre al Campus Motor de l’Anoia per deixar l’empremta de la roda del seu Toyota a “La petjada del motor”, l’espai del Campus que ret homenatge als esportistes d’elit.

El “magic team” va deixar marcada  la rodera del seu vehicle amb el que competiran aquest Dakar 2017, sobre el ciment al costat de les roderes dels pilots Toni Bou, Jordi Viladoms i Isidre Esteve. Acte seguit i després de les fotografies amb autoritats i les persones presents a la jornada, els homenatjats van signar al Llibre d’Honor de signatures del Campus Motor.

Nani Roma i Alex Haro al Campus Motor Nani Roma i Alex Haro al Campus Motor Nani Roma i Alex Haro al Campus Motor Nani Roma i Alex Haro al Campus Motor

Roma i Haro van agrair l’homenatge del Consell Comarcal i el ParcMotor i van destacar les bones instal·lacions de les que es disposa, complementades amb el circuit. També van mostrar el seu recolzament pel projecte presentat d’especialització i competitivitat territorial “Anoia connected car livinglab”.