+34 93 808 49 89 info@campusmotor.eu
Campus Motor Anoia De Missió A Xina Amb El CIAC

Missió empresarial a la Xina amb CIAC

Missió empresarial a la Xina

Dins l’estratègia del Consell Comarcal de l’Anoia de donar a conèixer les infraestructures del motor que disposem a l’Anoia i del treball que s’està duent a terme per posicionar la comarca davant possibles clients i inversors estrangers, el passat mes d’abril el Campus Motor de l’Anoia va participar en un viatge empresarial a la Xina organitzat pel Clúster de la Indústria de l’Automoció de Catalunya (CIAC). En aquesta missió comercial van participar-hi empreses i institucions catalanes relacionades amb el sector de l’automoció, encapçalades per Vicenç Aguilera, president del CIAC. L’objectiu era visitar els principals fabricants de cotxes xinesos ubicats a les ciutats de Nanjing, Wuhu, Wuhan i Xangai.

ciac-missio-xina-detall

La Xina s’ha convertit en el principal mercat per al sector de l’automoció i ja produeix un cotxe de cada quatre que es fan al planeta. El tamany de l’economia xinesa ha convertit el sector de l’automoció en un dels més dinàmics i amb major potencial de creixement. Tot i que la competència local i estrangera és molt intensa, existeixen oportunitats en determinats productes: articles de gran acabat, articles per a vehicles de transport de passatgers, segments específics com en el desenvolupament de vehicles d’energies alternatives i els seus components (bateries, motors elèctrics, sistemes de control electrònic, piles de combustible, etc..)

Amb l’objectiu de conèixer aquestes oportunitats en directe i promocionar el Campus Motor i el Parc Motor en el sector de l’automoció a Xina, el conseller del Campus Motor, Joan Serra, va assistir a reunions i visites a diferents empreses i institucions xineses relacionades amb el món del motor, amb les quals, segons Serra “vaig tenir l’ocasió de donar a conèixer els serveis del Campus Motor de l’Anoia i trobar algunes sinergies amb empresaris que veien en les nostres instal·lacions i serveis una oportunitat”.