+34 93 808 49 89 info@campusmotor.eu
L’aplicació URB&Connect Guanya El Repte Connected Car 2018

L’aplicació URB&Connect guanya el Repte Connected Car 2018

Francesc Costa, Josef Jacob i Miquel Pujol han estat premiats amb 9.000 euros, que es destinaran al desenvolupament del seu projecte de connectivitat intel·ligent que ofereix serveis de gestió de vehicles elèctrics compartits i connectats. 

El Repte Connected Car 2018 ja té guanyadors! Es tracta de Francesc CostaJosef Jacob i Miquel Pujol. Els tres emprenedors han estat premiats amb 9.000 euros després que el passat 29 de gener presentessin, en forma de “Pitch Elevator”, la seva solució tecnològica al jurat. Es tracta d’URB&Connect, un Web-App de connectivitat intel·ligent que ofereix serveis de gestió de vehicles elèctrics compartits i connectats per a particulars i empreses, la comercialització de vehicles innovadors connectats i solucions avançades i intel·ligents de recàrrega de vehicles. Els diners es destinaran íntegrament al desenvolupament d’aquest projecte. 

Agustí Mossegui, amb ClicMónVerd, i Jordi Bruch i el seu Smart Plug Matrix, van ser els altres dos finalistes que van presentar les seves propostes tecnològiques al jurat, format per Josep Nadal, gerent del CIAC; Jordi Armengol, de Grup Carles; David Gubern, soci i fundador d’Instint; Enric Serradell, de Thinkigles; Joan Serra, conseller del Campus Motor Anoia, i Sílvia Biosca, directora tècnica del Campus Motor Anoia i secretària del jurat. 

El Repte Connected Car és una iniciativa impulsada pel Campus Motor Anoia i que té com a objectiu fomentar el vehicle connectat a partir del desenvolupament des de zero d’aplicacions vinculades a aquest tipus de vehicle.  En la iniciativa hi col·laboren el Clúster de la Indústria de l’Automoció (CIAC), Geomotion Games, S.L., Gestoria Carles, S.A., Instint Tecnologies, S.L. i Thinkigles, S.L.