+34 93 808 49 89 info@campusmotor.eu
Renault Pro+ Al Campus

La nova motricitat de Renault Pro+

La nova motricitat de Renault Pro+

Aquesta setmana hem rebut al Campus Motor Anoia la visita d’una de les empreses punteres en el sector de l’automoció, i concretament la seva branca dedicada als vehicles per a professionals Renault Pro +.

Renault al Campus

Renault PRO + ha fet en exclusiva, en un esdeveniment tancat al públic, la preestrena de dues de les seves noves tecnologies punteres de motricitat millorada. Durant la setmana del 18 al 22 d’Abril han estat fent proves i presentant la tecnologia X-TRACK per als seus models Kangoo, Trafic i Màster: una tecnologia que millora enormement la tracció en vehicles de dues rodes. Així com la seva tecnologia 4WD per al model Master, també pensada per millorar la motricitat en aquest vehicle.

Renault Pro+ al Campus Renault Pro+ al Campus

L’activitat al campus ha estat frenètica! Després d’uns dies de muntatge i posada a punt del Campus, Renault començava els seus dies amb unes sessions de briefing i Q & A, que duraven una hora aproximadament. Després, es trasllada a personal i periodistes de tot Europa al Circuit Parcmotor, on es podien posar a prova aquestes noves tecnologies en el millor entorn possible per a això: un circuit de velocitat de 4.100m on es disposa de totes les mesures de seguretat per a l’ocasió. A partir del tercer dia, i fins que acabar l’esdeveniment, les persones convidades per Renault Pro + han estat els seus representants i venedors dels concessionaris més importants de tot Europa i el Nord d’Àfrica que van poder provar en primícia els productes que podran oferir al públic a partir del tercer quatrimestre d’aquest any.