Signatura Col·laboració Fundació CIM I STA Amb Campus Motor Anoia

LA FUNDACIÓ CIM I LA SOCIETAT DE TÈCNICS D’AUTOMOCIÓ SIGNEN UN ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB EL CAMPUS MOTOR

LA FUNDACIÓ CIM I LA SOCIETAT DE TÈCNICS D’AUTOMOCIÓ SIGNEN UN ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB EL CAMPUS MOTOR

Ambdues entitats, referents en l’àmbit de les Tecnologies de la Producció i en el sector de l’automoció, assessoraran gratuïtament el Consell Comarcal en el projecte del centre de formació en el motor i de serveis a les empreses que impulsa a Castellolí.

El Consell Comarcal de l’Anoia, impulsor del Campus Motor, ha signat sengles convenis de col·laboració amb la Fundació Privada Centre CIM i la Societat de Tècnics d’Automoció, que aportaran de forma altruista i desinteressada la seva expertesa i prestaran assessorament tècnic per al bon desenvolupament del projecte, cridat a revitalitzar l’economia de la comarca.
Els acords de col·laboració els han formalitzat avui el president del Consell Comarcal, Xavier Boquete, i el director general de la Fundació Privada CIM i també de la Societat de Tècnics d’Automoció (STA), Rafael Boronat.
Amb aquestes col·laboracions el projecte del Campus Motor de l’Anoia guanya dos aliats de prestigi. La Fundació CIM, una entitat adscrita a la Universitat Politècnica de Catalunya, és reconeguda com un centre de referència en l’àmbit de les Tecnologies de la Producció. Per la seva banda, la STA, que aglutina persones, empreses i institucions vinculades al sector de l’automoció, destaca per la seva capacitat de promoure avenços tecnològics en la indústria d’aquest sector.
La Fundació CIM i la Societat de Tècnics d’Automoció col·laboraran en el projecte del Campus Motor que el Consell Comarcal, mitjançant el departament de Promoció Econòmica, està impulsant a Castellolí ajudant a identificar-ne les seves potencialitats i a definir-ne els aspectes diferenciadors.
També treballaran per identificar els canvis que es produeixin en el teixit industrial i que puguin repercutir directament en el projecte del Campus. A la vegada contribuiran a definir l’oferta formativa que impartirà aquest futur centre de formació i serveis a les empreses perquè sigui el màxim de competitiva. A més, la Fundació CIM i STA estudiaran la possibilitat d’engegar un projecte pilot al Campus Motor.
La Fundació CIM oferirà assessorament específic en matèria d’innovació i tecnologia, mentre que la STA centrarà el seu assessorament en el sector de l’automoció.