+34 93 808 49 89 info@campusmotor.eu
Bombers Jornada Campus Motor 007

Jornada tècnica sobre accidents en transport col·lectiu

Jornada tècnica sobre accidents en transport col·lectiu

El passat divendres 29 d’abril va tenir lloc a les nostre sinstal·lacions una jornada organitzada per la Regió d’Emergències Metropolitana Sud dels Bombers de la Generalitat i la Creu Roja: la “Jornada tècnica i operativa sobre accidents amb múltiples víctimes en el transport col·lectiu“. A més de Bombers i Creu Roja també hi van participar personal del SEM, dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Local, professionals de l’àmbit hospitalari i del sector de l’automoció.

Campus Motor - Jornada tècnica bombers

La jornada va començar amb un seguit de tallers, on es treballaven diferents aspectes relacionats amb les tasques operatives que requereix un AMV (estabilització i elevació posterior del vehicle sinistrat, la gestió de l’espai interior, maniobres amb les eines de tall, el rescat en alçada i la manipulació de ferits, etc).

A la tarda va tenir lloc l’exercici pràctic amb un autocar accidentat on hi havia 45 figurants on els participants van haver de rescatar els ocupants de l’interior de l’autocar, assistir i evacuar-los a zona segura per ser valorats pels serveis sanitaris. Els ferits més greus van ser evacuats a les instal·lacions de 4DHealth d’Igualada, des d’on s’han retransmès en directe les tasques d’atenció als ferits per als participants de la jornada, ubicats a Campus Motor.

Acabat l’exercici, i al mateix Campus, es va realitzar un brifing per tal d’avaluar la jornada, on hi va assistir el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Juli Gendrau, acompanyat del subdirector general operatiu dels Bombers de la Generalitat, Albert Vilanova, i del cap de la Regió d’Emergències Metropolitana Sud, Joan Rovira.

Aquesta jornada va ser notícia al Telenotícies Vespre de TV3 i del que us en deixem l’enllaç.

El Campus Motor Anoia a TV3

Més fotografies de la Jornada:

bombers-jornada-campus-motor-009 bombers-jornada-campus-motor-001 bombers-jornada-campus-motor-002 bombers-jornada-campus-motor-003 bombers-jornada-campus-motor-004 bombers-jornada-campus-motor-005 bombers-jornada-campus-motor-006 bombers-jornada-campus-motor-008