+34 93 808 49 89 info@campusmotor.eu

Jornada sobre la professionalització de la formació de motociclisme

Data: 29 de maig de 2015, de 9.45 a 13.30 hores.
Lloc: Campus Motor Anoia.

Agenda

9.45 
Recepció dels assistents i lliurament de documentació

10.00
Benvinguda i presentació. Presentació del Campus Motor Anoia i de l’objectiu de la jornada, amb intervencions de representants del Consell Comarcal de l’Anoia, de la Secretaria General de l’Esport, de la Direcció General d’Ordenació de la Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial i de la Federació Catalana de Motociclisme.

11.00
Experiències sobre la formació i la preparació de pilots de motociclisme. Exposició a partir de testimonis diversos (representants d’escoles de formació, representants d’universitats i expilots que es dediquen a la formació de pilots) com es porta a terme actualment la preparació i la formació de pilots de moto,per tal de generar temes pel debat relatius a la professionalització de la figura del tècnic o preparador d’esportistes en l’àmbit del motociclisme.

12.00
Pausa – Cafè i visita de les instal·lacions del Campus Motor Anoia

12.30
Debat al voltant de la professionalització de la formació de motociclisme. Debat amb representants dels diversos sectors (centres educatius, universitat i altres preparadors d’esportistes, empreses i organitzacions vinculades a la competició de motociclisme, clubs i equips esportius, i altres agents clau) entorn al desplegament de la formació professional en motociclisme (en l’àmbit dels ensenyaments esportius).

13.30
Cloenda

Inscripció i consultes

Inscripcions tancades

Aquesta acció està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local, i està finançada amb càrrec als fons provinents del Servei Públic d’Ocupació Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social i cofinançada pel Fons Social Europeu.

jornades-soc
jornades-gencat
jornades-ue
jornades-ministerio