Isidre Esteve Campus Motor Anoia

ISIDRE ESTEVE ENS DEIXA LA RODERA DEL SEU BUGGY

ISIDRE ESTEVE ENS DEIXA LA RODERA DEL SEU BUGGY

El pilot Isidre Esteve va visitar el Campus Motor Anoia el passat dijous dia 10 de juliol on va ser rebut per Xavier Boquete, president del Consell Comarcal a l’Anoia, entre d’altres autoritats.
Esteve va fer un reconeixement a la tasca de divulgació del món del motor que fa el Campus i va voler deixar la seva empremta marcant damunt del ciment moll la rodera d’un dels vehicles amb què competeix habitualment.

Ja és la segona “petjada” d’aquest espai destinat als esportistes d’elit i que porta pel nom La petjada del motor. Recordem que aquest espai va ser inaugurat el mes de febrer pel sotscampió del Dakar Jordi Viladoms.
Tant Isidre Esteve com els diversos representants del Consell Comarcal de l’Anoia van acordar explorar possibles vies de col·laboració entre la Fundació Isidre Esteve i el Campus Motor Anoia per tal de divulgar tant la pràctica com la recerca de l’àmbit del motor.

Isidre-Esteve-rebuda-al-Campus-Motor-Anoia Fundacio-Isidre-Esteve-al-Campus-Motor-Anoia Isidre-Esteve-visitant-el-Campus-Motor-Anoia Isidre-Esteve-reunit-al-Campus-Motor-Anoia