Curs De Comunicació Corporativa 2.0 Campus Motor Anoia

FINALITZA EL CURS DE COMUNICACIÓ CORPORATIVA I 2.0 AL CAMPUS MOTOR

FINALITZA EL CURS DE COMUNICACIÓ CORPORATIVA I 2.0 AL CAMPUS MOTOR

Una desena de persones en situació d’atur de la comarca ha realitzat un curs de formació organitzat pel Consell Comarcal de l’Anoia durant el mes de novembre a les noves instal·lacions del Campus Motor Anoia de Castellolí.

Els alumnes han rebut formació sobre la relació amb els mitjans de comunicació, els diferents documents utilitzats en la comunicació corporativa (pla de comunicació, dossier de premsa, manual d’identitat corporativa, recull de premsa, etc) i les eines de projecció (nota de premsa, roda de premsa, eines 2.0, tant pàgina web com xarxes socials).

El curs s’ha emmarcat en el projecte Kubik, que té com a objectiu impulsar i promocionar l’activitat econòmica a l’Anoia i properament els alumnes realitzaran pràctiques en els departaments de comunicació de diverses empreses de la comarca, on podran aplicar els coneixements adquirits.

El projecte KUBIK està subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu, d’acord amb el Programa d’ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals, regulat per l’Ordre EMO/312/2012