Jornada De Portes Obertes Campus Motor Anoia

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA JORNADA DE PORTES OBERTES DEL CAMPUS MOTOR ANOIA

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA JORNADA DE PORTES OBERTES DEL CAMPUS MOTOR ANOIA

Aquest dissabte s’ha celebrat la Jornada de Portes Obertes en la que hi han assistit a prop de 200 persones entre les quals nombrosos representants empresarials del sector del motor, energies renovables i esports i de les institucions que han impulsat el projecte.

L’acte ha començat amb una visita guiada per les instal·lacions a càrrec de Josep Centelles i Imma Soteras que han acompanyat els presents pels diferents espais preparats i acondicionats per l’ocasió on s’ha fet manifest la versatilitat i modularitat de les instal·lacions.
Després de la visita s’ha dut a terme la conferència “Les interioritats del món del motor: un món que competeix i innova” a càrrec del periodista esportiu Francesc Rosés. Acte seguit s’ha procedit als parlaments per part dels representats de les institucions on l’alcalde de CastellolíJoan Serra, ha remarcat que “Castellolí ara ja pot atendre tot l’ampli ventall de necessitats del motor, des de l’empresa fins al lleure”, i l’alcalde d’Igualada Marc Castells hi ha afegit que “aquest complex convertirà l’Anoia en un referent europeu del motor”. Per la seva banda, el Director General d’Indústria de la Generalitat de Catalunya Antoni Maria Grau ha explicat que “la indústria del motor té una llarga tradició a Catalunya i és una indústria d’èxit que manté viu tot un ecosistema industrial, des del disseny a la fabricació”.

Ha tancat l’acte el president del Consell Comarcal de l’AnoiaXavier Boquete, remarcant que l’edifici “s’ha fet de bracet amb les empreses del sector perquè s’adaptés als seus requeriments tècnics” i posant l’equipament al servei del país.