+34 93 808 49 89 info@campusmotor.eu
DuPK0w2X4AcNHbC

El Repte Connected Car 2018 arriba a la seva fase final

El 17 de gener es coneixeran els 3 projectes finalistes que competiran el 29 de gener per endur-se el premi d’El Repte, valorat en 9.000 euros en serveis d’assessorament per al desenvolupament del seu projecte i la creació d’una empresa.

El 19 de desembre va finalitzar el curs Anoia Connected Car Living Lab, una formació organitzada pel Campus Motor Anoia i que està orientada a les persones interessades a poder adquirir una formació específica del vehicle connectat. En el marc del programa, en el qual hi van participar 15 persones, van sorgir 4 projectes emprenedors relacionats amb el vehicle connectat i els nous serveis de mobilitat: ClicMonVerd, De-Car, Smart Plug Matrix i URB&CONNECT. Aquests 4 projectes participen ara en la fase final de la segona edició del Repte Connected Car 2018, que organitza també el Campus Motor Anoia amb el patrocini del CIAC, Grup Carles, Instint, Geomotion Games i Thinkigles. Els i les participants del curs Anoia Connected Car Living Lab van poder conèixer els reptes i oportunitats del vehicle connectat, les plataformes i tecnologies d’aquest tipus de vehicle i la seva situació al mercat internacional.

També van rebre una formació en gestió empresarial. Les jornades van ser d’allò més enriquidores gràcies al professorat provinent d’empreses i entitats referents en la temàtica: Cellnex Telecom, Applus IDIADA, SEAT, Eurecat, Vodafone, RACC, Escola Superior de Disseny de Barcelona, CIAC, UOC, UPC i Geomotion Games. Aquesta formació va ser subvencionada per Catalunya Emprèn, de la Generalitat de Catalunya, i el Consell Comarcal de l’Anoia. El 17 de gener es coneixerà quins són els 3 projectes finalistes que competiran el 29 de gener per endur-se el premi d’El Repte, valorat en 9.000 euros en serveis d’assessorament per al desenvolupament del seu projecte i la creació d’una empresa. Durant la jornada, els finalistes presentaran en forma de “Pitch Elevator” les seves solucions al jurat, format per un representant de cadascuna de les organitzacions participants.

El Repte Connected Car 2018 té com a objectiu desenvolupar des de zero aplicacions vinculades amb el vehicle connectat mitjançant una activitat de co-creació entre entitats i professionals.