Jordi Viladoms De KTM Al Campus Motor

EL PILOT DE KTM JORDI VILADOMS DEIXA LA SEVA PETJADA AL CAMPUS MOTOR

EL PILOT DE KTM JORDI VILADOMS DEIXA LA SEVA PETJADA AL CAMPUS MOTOR

Ahir dimarts el pilot igualadí de KTM Racing Jordi Viladoms, va rebre l’homenatge de la comarca de l’Anoia, de mans de Xavier Boquete- president del Consell comarcal de l’Anoia-, per la segona posició aconseguida en la recent edició del Dakar 2014 just darrera del seu company d’equip Marc Coma.

La jornada començava amb la visita pels diferents espais del Campus acompanyat per Jordi Calpe (vicepresident del CCA), Josep Centellas (Conseller del CCA), Joan Serra (alcalde de Castellolí) i representants del Moto Club Igualada, on Viladoms va poder veure amb deteniment l’equipament de l’edifici.

Acte seguit es va procedir, en un dels espais adaptat com a sala de conferències, davant dels mitjans de comunicació els parlaments de Xavier Boquete, Josep Centellas i Jordi Viladoms. El president del Consell Comarcal de l’Anoia va manifestar que el pilot igualadí meriexia una doble felicitació pel “ja que no només es va proclamar sotscampió del Dakar, sinó que va  ajudar a guanyar la competició al cap de fila del seu equip”. Per la seva part Viladoms va destacar que “les instal·lacions del Campus reuneixen les eines que qualsevol equip o marca necessita” i que per la comarca és molt important tenir unes equipacions d’aquestes característiques.

Un cop fets els parlaments Jordi Viladoms va signar el “Llibre d’Honor” del Campus i va rebre de mans de Xavier Boquete un obsequi en forma d’un cistell amb productes de la comarca.

Parlaments de Jordi Viladoms Jordi Viladoms signa el llibre d'honor

Seguidament s’inaugurà el nou espai batejat com a “La petjada del Motor”, espai on els esportistes d’elit d’aquest món que passin pel Campus podran deixar la seva petjada. Viladoms ha estat el primer de deixar la de la seva moto tot comentant que “Avui faig una cosa que sempre m’havien renyat quan la feia, i avui d’això en farem una festa”.

L’acte es va poder seguir en directe a través de les xarxes socials pels perfils que el mateix Campus Motor Anoia té a Twitter i Facebook