+34 93 808 49 89 info@campusmotor.eu
IMG 20190517 WA0001 (1)

El Consell Comarcal de l’Anoia avança en el projecte PECT per a la mobilitat connectada

El passat divendres 17 de maig al Campus Motor Anoia va tenir lloc una reunió de socis del projecte PECT (Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial) que lidera el Consell Comarcal de l’Anoia que té com a objectiu principal la transformació i sostenibilitat econòmica de la comarca a partir d’un dels seus àmbits sectorials d’especialització i diferenciació territorial, el motor i les tecnologies facilitadores e el desenvolupament del vehicle connectat i la mobilitat.

Van assistir com a socis el Centre Tecnològic i2cat, el Clúster de la Indústria de l’Automoció de Catalunya (CIAC), l’Associació de Municipis per al Transport Urbà (AMTU), la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), l’Ajuntament de Castellolí, la Unió empresarial de l’Anoia (UEA) i el propi
Consell Comarcal de l’Anoia.

Van estar presents també a la reunió com a entitats col·laboradores del projecte, l’Associació TIC Anoia i la multinacional Cellnex Telecom. Aquests darrers com a assessors tecnològics del projecte, atesa la inversió tecnològica realitzada al Circuit ParcMotor per convertir-lo en un Mobility Lab per a proves amb vehicles connectats, i el seu interès per ampliar aquest Lab al territori de l’Anoia.

La reunió de treball, dinamitzada per les consultores Kim Global i Grup Carles, va permetre avançar en la concreció del paper de cadascun dels socis en el desenvolupament del projecte.
Una vegada definides les operacions i actuacions del projecte es podrà accedir a d’altres subvencions que permetin convertir la comarca de l’Anoia en un territori de proves de vehicle connectat.