+34 93 808 49 89 info@campusmotor.eu
Dav

El Campus Motor Anoia participa en el 4YFN, una plataforma del Mobile World Congress

Sílvia Biosca, directora tècnica del Campus Motor Anoia, ha estat present en l’estand de Catalunya Emprèn per exposar als visitants la pre-acceleradora Anoia Connected Car Living Lab

Els guanyadors d’El Repte Connected Car 2018 també han assistit a aquest esdeveniment de renom internacional per presentar els seus projectes de mobilitat sostenible

En el marc del Mobile World Congress, aquest dilluns s’ha inaugurat la sisena edició del saló 4YFN (Four Years from Now), una plataforma per promocionar les empreses emergents i connectar-les amb inversors i altres companyies. Una de les organitzacions assistents en aquesta prestigiosa fira ha estat el Campus Motor Anoia i la seva directora tècnica Sílvia Biosca, qui ha estat present en l’estand de Catalunya Emprèn per exposar als visitants la pre-acceleradora Anoia Connected Car Living Lab, gestionada pel Campus des del 2017. Consisteix en 105 hores de formació tècnica relacionada amb el vehicle connectat, 45 hores de formació en gestió empresarial i una tutorització individual dels projectes d’emprenedoria resultants.

Francesc Costa, Josef Jacob i Miquel Pujol, creadors de la start-up URB&DRIVE, participants de l’Anoia Connected Car Living Lab i guanyadors d’El Repte Connected Car 2018 del Campus Motor Anoia, també van estar presents a l’estand Catalunya Emprèn. Els tres emprenedors van presentar els seus projectes de mobilitat sostenible, entre ells l’URB&Connect, un Web-App de connectivitat intel·ligent que ofereix serveis de gestió de vehicles elèctrics compartits i connectats per a particulars i empreses, la comercialització de vehicles innovadors connectats i solucions avançades i intel·ligents de recàrrega de vehicles. 

L’edició d’aquest any del 4YFN, que se celebra del 25 al 28 de febrer, té més de 300 ponents760 expositors i patrocinadors i més de 1.000 inversors. Cal destacar que un 20% de les startups que hi participen són catalanes. Es tracta d’un esdeveniment de referència internacional que ha incubat les tendències que després han esdevingut mainstream sota l’onada del MWC i que s’apunta l’èxit de ser el congrés d’startups que ha crescut més exponencialment.