Barcelona Smart Moto Challenge Al Campus Motor Anoia

EL BARCELONA SMART MOTO CHALLENGE REUNEIX UNIVERSITARIS DE RÚSSIA, POLÒNIA I ESPANYA AL CAMPUS MOTOR ANOIA

EL BARCELONA SMART MOTO CHALLENGE REUNEIX UNIVERSITARIS DE RÚSSIA, POLÒNIA I ESPANYA AL CAMPUS MOTOR ANOIA

Seguint el programa establert, els universitaris van treballar en grup per definir el seu producte i disseny, fer un anàlisi de mercat i, finalment, per construir un prototip real de la moto de llum elèctrica.

Els estudiants universitaris van utilitzar les instal•lacions del Campus Motor Anoia (CMA), on s’hi van realitzar les xerrades i presentacions i els tests de verificació. També van poder utilitzar els equipaments de Parc Motor Castellolí on a més es van instal•lar en una zona d’acampada habilitada.

La realització del Barcelona Smart Moto Challenge al Campus Motor de l’Anoia contribueix al compliment d’una de les finalitats del CMA: oferir espais i serveis vinculats amb el món del motor. Es preveu que el complex de Castellolí s’inaugurarà a finals del 2013.

Des de l’ens comarcal se’ls va fer lliurament de diferents guies i informació de la comarca. A més, coincidint amb els dies de globus a Igualada, els visitants van poder passejar pel centre de la ciutat els vespres de dijous, divendres i dissabte, aprofitant l’European Balloon Festival i l’Anòlia.

Un projecte amb futur per diferenciar l’Anoia

El Campus Motor és un projecte estratègic del Consell Comarcal de l’Anoia que aposta per la diferenciació i l’especialització com a revulsiu per contribuir a accelerar l’economia d’una de les comarques més afectades per la crisi econòmica i la desocupació, fomentant els sectors emergents, potenciant la formació i augmentant les oportunitat d’accés al mercat de treball.

Aquest futur centre de formació especialitzada en el motor i de serveis de gran valor afegit per a les empreses vol convertir l’Anoia en un referent nacional i internacional en el motor i la competició.