+34 93 808 49 89 info@campusmotor.eu
WhatsApp Image 2019 06 20 At 21.20.24

David Bosch rep el premi Campus Motor Anoia durant la 19a nit empresarial UEA

Bosch és el director tècnic de FAST Parcmotor, el prestigiós centre de formació situat a Castellolí que enguany fa 10 anys.

El director tècnic de FAST Parcmotor, David Bosch, va rebre ahir a la nit el Premi Campus Motor Anoia durant la celebració de la 19a Nit Empresarial UEA. FAST Parcmotor és el prestigiós centre de formació de conductors situat a Castellolí que enguany fa 10 anys.

Gràcies a un equip de 30 professionals i al destacable palmarès esportiu de Bosch en el món del motor, cada any assisteixen a més de 4.000 conductors amb l’objectiu d’incrementar la seva seguretat en la conducció.

Bosch també col·labora habitualment en programes de ràdio i televisió, on presenta el programa Autoteràpia (TV3), amb episodis sobre com millorar el nostre nivell de conducció i seguretat.

El jurat encarregat d’atorgar el premi Campus Motor Anoia, a la 19a Nit Empresarial UEA, el formaven el president del Consell Comarcal de l’Anoia, Xavier Boquete, l’alcalde de Castellolí, Joan Serra, el Subdirector General d’Activitats Esportives i Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, Josep Oriol Marcè, el vice-president de la FCM, Jordi Mas,  el president de la UEA, Blai Paco, el president del Motorclub Igualada, Enric Ruiz, i la directora tècnica del Campus Motor Anoia, Sílvia Biosca.

La 19a Nit Empresarial de la Unió Empresarial Anoia

L’acte, que va tenir lloc al Pavelló d’Esports Les Comes d’Igualada, va reunir més de 400 persones relacionades amb el món econòmic i empresarial de la comarca, així com agents socioeconòmics d’arreu del país i autoritats institucionals com la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, el president del Consell Comarcal de l’Anoia, Xavier Boquete, i l’alcalde d’Igualada, Marc Castells. 

Enguany, i com a novetat, els assistents van poder gaudir d’una aplicació mòbil dissenyada exclusivament per l’esdeveniment i que va representar una clara mostra de l’entitat d’apostar per les noves tecnologies. A través de l’aplicació, els usuaris van poder interactuar entre ells, donar-se a conèixer, fer negocis i xarxa.

Premiats de gran nivell

Durant la nit es van lliurar diversos premis a empreses i empresaris destacats. Enguany, el Premi a la Trajectòria Empresarial va ser per CEINA, un centre de formació pioner que ha complert 31 anys des de la seva fundació. El Premi a la Capacitat Emprenadora va guardonar Kompe Elevació SL, que va fer una aposta per crear l’empresa constructora en plena recessió econòmica, l’any 2009.

També es va entregar el Premi a la Innovació a Picvisa, una empresa familiar especialitzada en el desenvolupament de solucions de visió artificial i robòtica aplicada al reciclatge de residus sòlids. El Premi al Compromís Social de l’Empresa va ser per Aigua de Rigat, que ha participat en el Fons de Solidaritat Aigua de Rigat per tal d’ajudar les famílies en situació de vulnerabilitat a fer front la factura de l’aigua.

Per últim, Iguana Comunicacions va rebre el Premi a la Millor Estratègia de Comunicació Empresarial amb col·laboració amb el Col·legi de Periodistes de Catalunya, gràcies a la comunicació coherent amb els seus valors, apostant per la territorialitat, la proximitat, la qualitat i la segmentació per a eixos de les seves línies comunicatives.

Consulta aquí el vídeo de presentació.