+34 93 808 49 89 info@campusmotor.eu
Resized P1270440

Curs de monitor de motociclisme

El curs s’impartirà a partir d’aquest mes de gener a les instal·lacions Campus Motor Anoia i al Parcmotor de Castellolí

La Federació Catalana de Motociclisme, amb el suport del Campus Motor Anoia, oferirà aquest mes de gener un curs de monitor de motociclisme, formació que des del Campus Motor s’havia detectat com a prioritària pel fet que no hi ha cap regulació en aquest àmbit.

Aquesta formació, l’única d’aquest tipus que s’imparteix en tot l’Estat, ha generat molt interès, fins al punt que ja estan totes les places cobertes.

El curs està enfocat a especialitzar aquells estudiants que vinguin d’un Cicle Formatiu de Grau Mitjà o d’un Cicle Formatiu de Grau Superior esportiu, i també està dirigit a aquells pilots amb una gran trajectòria professional sense titulació que vulguin continuar vinculats al sector.

La part teòrica s’impartirà de forma virtual, mentre que el bloc de pràctiques es realitzarà a les instal·lacions del Campus Motor Anoia i al Parcmotor de Castellolí.

Des del Campus Motor Anoia valorem molt positivament que aquesta formació es realitzi a la comarca de l’Anoia i a les instal·lacions del Complex del Motor de Castellolí.

Deixa un comentari