Acuerdo Con Karting Parcmotor Castellolí

CREANT SINERGIES AMB FAST PARCMOTOR, KARTING PARCMOTOR I PARCMOTOR CASTELLOLÍ

CREANT SINERGIES AMB FAST PARCMOTOR, KARTING PARCMOTOR I PARCMOTOR CASTELLOLÍ

Ja des del seu naixement el Campus Motor Anoia es va projectar com un equipament amb unes instal·lacions d’altíssima qualitat per completar l’oferta del “Complex del Motor Parcmotor Castellolí“. Aquest enfocament es va començar a materialitzar quan el 18 de novembre de 2013 va tenir lloc la signatura d’un conveni entre el Consell Comarcal de l’Anoia (organisme promotor i gestor del Campus) i l’escola de conducció Fast Parcmotor, seguits per la signatura el passat 18 de febrer entre el CMA i el Kàrting & Paintball Parcmotor.

Periòdicament s’estan duent a terme trobades entre representants d’aquestes entitats per confeccionar un catàleg de serveis comú i d’aquesta manera sumar els esforços que s’estan fent des de cada una d’elles.

Aquest nou complex, que es complementa amb el sòl indutrial disponible al mateix polígon on s’ubica el Campus (P. I. Can parera) per empreses del sector automovilístic, té com a projecte convertir a la comarca de l’Anoia en la comarca del motor, i tot a 35 minuts de Barcelona.