+34 93 808 49 89 info@campusmotor.eu
DPuJlvAXUAEa1gN

El Campus Motor Anoia impulsa la Taula Estratègica Motor_Anoia

El passat dimarts 28 de novembre es va dur a terme la reunió de la Taula Estratègica Motor_Anoia.

La Taula Estratègica Motor_Anoia és un projecte finançat per la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal de l’Anoia, en el que es pretén trobar les línies d’actuació de la comarca de l’Anoia en el món del motor.

Aquest projecte impulsat pel Campus Motor Anoia té l’objectiu de fomentar el desenvolupament i promoció econòmica del sector del motor i la creació d’ocupació a la comarca de l’Anoia.

La trobada ha tingut lloc al Campus Motor Anoia, un centre especialitzat al servei de les empreses del sector del motor, aeronàutic i d’energies renovables per a la realització de projectes de recerca, investigació i desenvolupament.

En la jornada hi ha intervingut el president del Consell Comarcal de l’Anoia, el Sr. Xavier Boquete; l’alcalde de l’Ajuntament de Castellolí, el Sr. Joan Serra, el president del Clúster de la Indústria de l’Automoció de Catalunya, el Sr.Vicenç Aguilera; el president i la gerent de la Unió Empresarial de l’Anoia, el Sr. Blai Paco i la Sra. Paula Arias; el director general de l’empresa DOGA, el Sr. Toni Garcia; i representants de la Universitat Oberta de Catalunya -el Sr. Pablo Lara-, la Universitat Politècnica de Catalunya -el Sr. l’Emili Hernández-, el Circuit Parcmotor Castellolí -el Sr. Jordi Arilla i el Sr. Ton Pons-, així com tècnics del projecte.

Les entitats i empreses participants han començat a treballar conjuntament en el desenvolupament d’una estratègia conjunta que permeti potenciar les infraestructures i les noves tecnologies, el vehicle connectat i autònom, i la formació en l’àmbit universitari i de reconducció, per atraure empreses del sector que es vulguin instal·lar a la comarca, generar ‘know how‘ i consolidar un posicionament del territori en el sector del motor.

Deixa un comentari