+34 93 808 49 89 info@campusmotor.eu
Facebook Connected Car 2018 Quadrat2

Arriba l’Anoia Connected Car Living Lab, del 18 de juny al 12 de desembre

El curs és gratuït, inclou 150 hores de formació i està pensat per a emprenedors que després vulguin aplicar els coneixements adquirits.

El Campus Motor Anoia organitza, juntament amb el Consell Comarcal de l’Anoia, l’Anoia Connected Car Living Lab, un ampli curs orientat a les persones interessades en adquirir una formació específica del vehicle connectat. La formació oferirà una titulació de la Generalitat de Catalunya i és completament gratuïta.

L’Anoia Connected Car Living Lab es durà a terme a les instal·lacions del Campus Motor Anoia i també de l’Escola Superior de Disseny de Barcelona, a Barcelona, i a Applus IDIADA de Tarragona. La formació s’iniciarà a partir del dia 18 de juny fins al 12 de desembre de 2018, de dilluns a dimecres de 15 a 19 h.
El contingut de l’Anoia Connected Car Living Lab serà divers, i la formació serà més genèrica o més específica segons la temàtica de cada part. El curs estarà integrat per un total de 150 hores, dividides en quatre àmbits: “Reptes i oportunitats del vehicle connectat”, “Plataformes i tecnologies del vehicle connectat”, “Situació del mercat internacional del vehicle connectat” i “Formació en gestió empresarial”.

La formació comptarà amb professorat provinent d’empreses i entitats referents en la temàtica com són Cellnex Telecom, Applus IDIADA, SEAT, Eurecat, Vodafone, RACC, Escola Superior de Disseny de Barcelona, CIAC, UOC, UPC i Geomotion Games. El criteri d’admissió pot incloure entrevistes personals i, per a la titulació, es valorarà el projecte empresarial i la participació durant la formació.