+34 93 808 49 89 info@campusmotor.eu
Damià Aguilar Amb Actitud Marc Márquez

#ACTITUD MARC MÁRQUEZ AL CAMPUS AMB DAMIÀ AGUILAR

#ACTITUD MARC MÁRQUEZ AL CAMPUS AMB DAMIÀ AGUILAR

El passat dissabte 21 de juny va tenir lloc a les nostres instal·lacions la presentació del llibre “Actitud Marc Márquez” del periodista esportiu de Catalunya Ràdio Damià Aguilar.

L’acte començà puntualment a les dotze del migdia amb la presentació de l’acte a càrrec del President del Consell Comarcal de l’Anoia els Sr. Xavier Boquete. Seguidament el Conseller del mateix Consell Comarcal, en Josep Centellas, va presentar el Campus com un espai multifuncional per a empreses del sector del motor, ressaltant-ne la modularitat i amplitud de serveis que ofereix a empreses com les que fa poc van utilitzar les instal·lacions com SEAT o BAXI. David Zamora del Moto Club Igualada fou l’encarregat de presentar l’autor del llibre tot recordant algunes anècdotes tingudes amb el protagonista, Marc Márquez, abans de fer el salt a MotoGP.

Damià Aguilar va presentar el seu llibre que recull tant experiències personals com testimonis d’una bona colla de personatges que coneixen el pilot de Cervera de ben a prop com Àlex Crivillé, Kilian Jornet, Dani Pedrosa, Nani Roma o Laia Sanz. El va definir com una persona alegre i valenta, però sobretot amb molta “actitud” (va comentar que altres pilots com Jorge Lorenzo també n’havien tingut en algun moment), i que és aquesta característica el que el fa diferent dels altres pilots. També el va definir com l’hereu natural de Valentino Rossi, i així ho està demostrant, dia a dia, amb els seus resultats (7 victòries de 7 curses disputades en el moment de la presentació, la darrera a Montmeló).

Un cop realitzada la presentació del llibre es va passar al torn de preguntes que en Damià va respondre extensament gràcies al seu ampli coneixement de la matèria. Acabades les preguntes per part del públic assistent, en Xavier Boquete en representació del Campus Motor Anoia va fer entrega al periodista i a en David Zamora d’un pack “Campus Experience” a cada un d’ells (activitat que combina el lloguer d’una sala del Campus amb unes tandes al Karting Parcmotor Castellolí). Acte seguit es procedí a la signatura d’exemplars per part de l’escriptor, exemplars que la llibreria “Llegim” d’Igualada va posar a la venda al hall del CMA. Amb un d’aquests exemplars es va obsequiar al Sr. Oriol Marcé i Puig, Subdirector General d’Activitats Esportives i Infraestructures del Consell Català de l’Esport, que ens va acompanyar durant aquest acte.

L’activitat finalitzà amb una visita guiada a les instal·lacions per part dels assistents que ho van desitjar.