+34 93 808 49 89 info@campusmotor.eu [wpml_language_selector_widget]
Damià Aguilar Amb Actitud Marc Márquez

#ACTITUD MARC MÁRQUEZ AL CAMPUS AMB DAMIÀ AGUILAR

#ACTITUD MARC MÁRQUEZ AL CAMPUS AMB DAMIÀ AGUILAR

El passat dissabte 21 de juny va tenir lloc a les nostres instal·lacions la presentació del llibre “Actitud Marc Márquez” del periodista esportiu de Catalunya Ràdio Damià Aguilar.

L’acte començà puntualment a les dotze del migdia amb la presentació de l’acte a càrrec del President del Consell Comarcal de l’Anoia els Sr. Xavier Boquete. Seguidament el Conseller del mateix Consell Comarcal, en Josep Centellas, va presentar el Campus com un espai multifuncional per a empreses del sector del motor, ressaltant-ne la modularitat i amplitud de serveis que ofereix a empreses com les que fa poc van utilitzar les instal·lacions com SEAT o BAXI. David Zamora del Moto Club Igualada fou l’encarregat de presentar l’autor del llibre tot recordant algunes anècdotes tingudes amb el protagonista, Marc Márquez, abans de fer el salt a MotoGP.

Damià Aguilar va presentar el seu llibre que recull tant experiències personals com testimonis d’una bona colla de personatges que coneixen el pilot de Cervera de ben a prop com Àlex Crivillé, Kilian Jornet, Dani Pedrosa, Nani Roma o Laia Sanz. El va definir com una persona alegre i valenta, però sobretot amb molta “actitud” (va comentar que altres pilots com Jorge Lorenzo també n’havien tingut en algun moment), i que és aquesta característica el que el fa diferent dels altres pilots. També el va definir com l’hereu natural de Valentino Rossi, i així ho està demostrant, dia a dia, amb els seus resultats (7 victòries de 7 curses disputades en el moment de la presentació, la darrera a Montmeló).

Un cop realitzada la presentació del llibre es va passar al torn de preguntes que en Damià va respondre extensament gràcies al seu ampli coneixement de la matèria. Acabades les preguntes per part del públic assistent, en Xavier Boquete en representació del Campus Motor Anoia va fer entrega al periodista i a en David Zamora d’un pack “Campus Experience” a cada un d’ells (activitat que combina el lloguer d’una sala del Campus amb unes tandes al Karting Parcmotor Castellolí). Acte seguit es procedí a la signatura d’exemplars per part de l’escriptor, exemplars que la llibreria “Llegim” d’Igualada va posar a la venda al hall del CMA. Amb un d’aquests exemplars es va obsequiar al Sr. Oriol Marcé i Puig, Subdirector General d’Activitats Esportives i Infraestructures del Consell Català de l’Esport, que ens va acompanyar durant aquest acte.

L’activitat finalitzà amb una visita guiada a les instal·lacions per part dels assistents que ho van desitjar.

Actitud Marc Marquez Campus Motor Anoia

#ACTITUD MARC MÁRQUEZ AL CAMPUS AMB DAMIÀ AGUILAR

#ACTITUD MARC MÁRQUEZ AL CAMPUS AMB DAMIÀ AGUILAR

El pasado sábado 21 de junio tuvo lugar en nuestras instalaciones la presentación del libro “Actitud Marc Márquez” del periodista deportivo de “Catalunya Ràdio” Damià Aguilar.

El acto comenzó puntualmente a las doce del mediodía con la presentación del acto a cargo del Presidente del “Consell Comarcal de l’Anoia” el Sr. Xavier Boquete. Seguidamente el “Conseller” del propio Consejo Comarcal, Josep Centellas, presentó el Campus como un espacio multifuncional para empresas del sector del motor, resaltando su modularidad y amplitud de servicios que ofrece a empresas como las que hace poco utilizaron las instalaciones instalaciones como SEAT o BAXI. David Zamora del Moto Club Igualada fue el encargado de presentar al autor del libro recordando algunas anécdotas tenidas con el protagonista, Marc Márquez, antes de dar el salto a MotoGP.

Damià Aguilar presentó su libro que recoge tanto experiencias personales como testigos de un buen grupo de personajes que conocen el piloto de Cervera de cerca como Alex Crivillé, Kilian Jornet, Dani Pedrosa, Nani Roma o Laia Sanz. Lo definió como una persona alegre y valiente, pero sobre todo con mucha “actitud” (comentó que otros pilotos como Jorge Lorenzo también habían tenido en algún momento), y que es esta característica lo que lo hace diferente de los otros pilotos. También lo definió como el heredero natural de Valentino Rossi, y así lo está demostrando, día a día, con sus resultados (7 victorias de 7 carreras disputadas en el momento de la presentación, la última en Montmeló).

Una vez realizada la presentación del libro se pasó al turno de preguntas que Damián respondió extensamente gracias a su amplio conocimiento de la materia. Terminadas las preguntas por parte del público asistente, Xavier Boquete en representación del Campus Motor Anoia hizo entrega al periodista y David Zamora de un pack “Campus Experience” a cada uno de ellos (actividad que combina el alquiler de una sala del Campus con unas tandas en el Karting Parcmotor Castellolí). Acto seguido se procedió a la firma de ejemplares por parte del escritor, ejemplares que la librería “Llegim” de Igualada puso a la venta en el hall del CMA. Con uno de estos ejemplares se obsequió al Sr. Oriol Marcé i Puig, Subdirector General de Actividades Deportivas e Infraestructuras del “Consell Català de l’Eport”, que nos acompañó durante este acto.

La actividad finalizó con una visita guiada a las instalaciones por parte de los asistentes que lo desearon.