Sopar UEA Campus Motor Anoia

ACOLLIM LA 14a EDICIÓ DEL SOPAR UEA

ACOLLIM LA 14a EDICIÓ DEL SOPAR UEA

La Unió Empresarial de l’Anoia organitza anualment el “Sopar de l’empresari”, punt de trobada del teixit empresarial de la comarca de l’Anoia que enguany celebra la seva catorzena edició.

Sota el lema d’aquest any “Sumem i amb tu multipliquem” uns 300 convidats, entre els que es trobaven representants del món polític i empresarial d’àmbit nacional, van participar d’un acte que va comptar amb la ponència del conferenciant internacional Lotfi El-Ghandouri. L’acte va presentar-lo la periodista esportiva Laia Ferrer, i va comptar amb la presència del Conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila.

El Sopar de l’Empresari serveix també per reconèixer i premiar a les empreses i/o entitats que han destacat per la seva trajectoria. Aquesta edició els premiats foren Equip Ceràmic  amb el premi a la capacitat emprenedora per la seva alta competitivitat en el sector del disseny i per ser una empresa jove amb grans propòsits i en constant evolució tecnològica. Punto Blanco premiat amb el guardó a la Internacionalització, pels quasi 70 anys de trajectòria i per ser una empresa tèxtil que ha apostat per quedar-se a la ciutat d’Igualada. La paperera J.Vilaseca va rebre el reconeixement a la trajectòria empresarial per una història que es remunta 300 anys enrere, una estratègia empresarial basada ens els valors de respecte i compromís social i per ser capdavantera en el sector de la fabricació del paper d’alta gamma. El darrer guardó va ser per  la Mostra d’Igualada amb el premi a la iniciativa comarcal, per projectar la ciutat d’Igualada atraient milers d’espectadors d’arreu de Catalunya, convertint-la en capital catalana de les arts escèniques.

A banda d’aquests el pilot anoienc Toni Bou va rebre el nou premi Campus Motor Anoia reconeixent al pilot pels èxits aconseguits en el món del trial.

Laia-Ferrer-Sopar-UEA-campus-motor-anoia Santi-Vila-guardonats-Sopar-UEA-campus-motor-anoia Catering-Sopar-UEA-campus-motor-anoia Networking-Sopar-UEA-campus-motor-anoia